Wooninspiratie Ochten

Wij, Bunt stoffering uit Ochten organiseren Wooninspiratie dagen.
Wooninspiratie maar meer dan alleen binnenshuis.
Nu vonden wij het erg leuk om krachten te bundelen en mede ondernemers uit te nodigen en zo samen leuke dagen aan te bieden.
De Wooninspiratie dagen bij Bunt stoffering zijn 9 en 10 maart 2018
Deze dagen kunnen mensen een moodboard komen maken.
We zijn met meerdere ondernemers die hun producten / diensten aanbieden en promoten. Tijdens deze dagen zijn diverse activiteiten aanwezig voor de kinderen. Ook zijn er versnaperingen, koffie, thee en frisdrank . Voor de kinderen is er een leuke kleur en ontwerp wedstrijd. Voor kinderen tot en met groep 3 is er een kleurwedstrijd. voor kinderen vn vanaf groep 4 tot en met groep 8 is er een ontwerp wedstrijd. ontwerp je droomslaapkamer in een schoenendoos. De kleurplaten en schoenendozen kunnen tijdens de wooninspiratie dagen samen met je ouders ingeleverd worden. Voor ieder kind is er een cadeautje, dus altijd prijs. 
De hoofdprijs voor de kleurplaat zijn een paar mooie skeelers, en de hoofdprijs voor de droomslaapkamer is een leuke kinderfiets.
Tot ziens tijdens de Wooninspiratie dagen in opheusden kesteren lienden echteld ijzendoorn dodewaard zetten andelst hemmen eldik  rhenen elst achterberg veenendaal tiel maurik ingen ommeren eck en wiel zoelen geldermalsen leerdam