PVC Ochten

Beste bezoeker,

Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn Adrie en Annelies Bunt, het adres voor horren. Na zes jaar ervaring bij andere bedrijven in de branche te hebben opgedaan, is op 1 Juli 2010 is A. Bunt Woningstoffering opgericht. Vanaf dat moment bezochten wij met onze kenmerkende gele bus klanten met kleurstalen nadat zij ons eerst gebeld hadden. Nu 5 jaar later zijn wij er trots op dat we een eigen showroom van 200M2 in Ochten hebben zodat u ook vrijblijvend bij ons langs kunt komen. 

In deze showroom kunnen wij u alle soorten nog beter laten zien. In juli 2015 hebben wij een nieuwe donkergrijze bus gekocht. Dit was het moment om ons logo en huisstijl te veranderen, waarin nog beter tot uiting komt wie wij zijn en wat we doen. Vanaf nu heten we dan ook Bunt Stoffering,kort en pakkend! U bent van harte welkom in onze overzichtelijke showroom waar u in alle rust rond kunt kijken. Advies is bij ons altijd persoonlijk en op maat. Ook houden wij van korte lijnen, wij adviseren graag zo dat u volledig ontzorgd wordt. Elke vrijdag en zaterdag staan wij met plezier voor u klaar, andere tijden zijn in overleg altijd mogelijk. Bunt stoffering het adres voor horren.

Beste bezoeker,

Graag stellen wij ons aan u voor, wij zijn Adrie en Annelies Bunt, het adres voor stoffering in Kesteren. Na zes jaar ervaring bij andere bedrijven in de branche te hebben opgedaan, is op 1 Juli 2010 is A. Bunt Woningstoffering opgericht. Vanaf dat moment bezochten wij met onze kenmerkende gele bus klanten met kleurstalen nadat zij ons eerst gebeld hadden. Nu 5 jaar later zijn wij er trots op dat we een eigen showroom van 200M2 in Ochten hebben zodat u ook vrijblijvend bij ons langs kunt komen. 

In deze showroom kunnen wij u alle soorten nog beter laten zien. In juli 2015 hebben wij een nieuwe donkergrijze bus gekocht. Dit was het moment om ons logo en huisstijl te veranderen, waarin nog beter tot uiting komt wie wij zijn en wat we doen. Vanaf nu heten we dan ook Bunt Stoffering,kort en pakkend! U bent van harte welkom in onze overzichtelijke showroom waar u in alle rust rond kunt kijken. Advies is bij ons altijd persoonlijk en op maat. Ook houden wij van korte lijnen, wij adviseren graag zo dat u volledig ontzorgd wordt. Elke vrijdag en zaterdag staan wij met plezier voor u klaar, andere tijden zijn in overleg altijd mogelijk. Bunt stoffering het adres voor stoffering Kesteren.

 

Pvc, vinyl, tapijt, laminaat, rigid core, jaloezieen, plisse, duette, rolgordijn, vouwgordijn, duorolgordijn, houten jaloezieen. Gripfix, easy cliks, gordijnen inbetween, vitrage, horren, verf, behang, pvc vloer, 

 

Bunt stoffering ochten, kesteren, lienden, ijzendoorn, eldik, dodewaard, tiel, ommeren , mourik, geldermalsen, opheusden, rhenen, elst, wageningen, echteld, zetten, andelst, herveld, hemmen, hien, ingen, aalst, Culemborg,

 

Stoffering, stofferen, vloeren, leggen gordijnen hangen, kwaliteit en vakmanschap